jueves, 4 de abril de 2019

RECEPTA FAMILIAR:
Una recepta molt famosa que fa la meva mare i la favorita de tots és " Risotto amb xampinyons ". Crec que mai abans havia provat una cosa tan bona com aquesta.

La recepta consta dels seguents inredients:
- 320g d'arròs
- 10-12 medides de brou
- 400g de bolets variats
- 1 ceba
- 40g de mantega
- 1/2 got de vi blanc
- 1 dent d'all
- 100g de formatge permigiano
- 50ml d'oli d'oliva
- Sal i oimienta

La seva preparació és:
1. En una olla tirem el brou.
2. Netegem els bolets i tallem la part inferior que sol tenir una mica de terra, després els tallem a trossos.
3. Tallem la ceba i la posem en una paella amb oli d'oliva i quan la ceba esta transparent li tirem mantega barrejant tot bé sense que la ceba es cremi.
4. Ara possem l'arròs a l'olla i deixem que es faci durant 2-3 minuts.
5. Posem el vi blanc i anem deixant que s'evapori l'alchol.
6. Piquem l'all i el posem en una paella a part amb oli d'oliva i hi afegim els bolets.
7. Un cop fet l'arròs o mesclem amb els bolets i retirem l'olla.
8. Li fiquem 20 g de mantega 100g de formatge Parmigiano ratllat.
9. Removem perque es vagi fonents la mantega i ell formatge.
10. Ho servim i a menjar.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

SANT JORDI Hi havia una vegada una princessa que vivia a un castell molt gran, aquesta princessa celebrava la seva majoria d'edad en un...